Forum

AquaRank.com

Forum styles bug

Any Announcments about the forum will be made in here.

Forum styles bug

Postby daveyboy » Sun Jul 17, 2011 10:39 pm

The forum styles bug has now been fixed.
User avatar
daveyboy
TOP POSTER
TOP POSTER
 
Posts: 5300
Joined: Thu Feb 11, 2010 9:25 am
Location: nottinghamshire

Re: Forum styles bug

Postby Amh1 » Sun Jul 17, 2011 10:45 pm

Yip mines back to normal.....what was causing it Davy .....good man top job :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
Amh1
EGG
EGG
 
Posts: 26
Joined: Thu Jul 07, 2011 4:16 pm
Location: County Durham

Re: Forum styles bug

Postby daveyboy » Sun Jul 17, 2011 10:47 pm

A conflict in styles. This is the reason why I want to keep to one simple style. Now only the teal is actively working. It seems pro silver was in the background but had no working information on it so it was deactivated by me last week.

Now it has been completely removed as it was not needed. Since doing this I have also noticed a difference in forum speed. :handgestures-thumbup:
User avatar
daveyboy
TOP POSTER
TOP POSTER
 
Posts: 5300
Joined: Thu Feb 11, 2010 9:25 am
Location: nottinghamshire

Re: Forum styles bug

Postby Amh1 » Sun Jul 17, 2011 10:55 pm

Hadn't noticed the inrease in speed.....I'm just happy beig able to read the screen :text-bravo: :clap: :clap: :clap:
Amh1
EGG
EGG
 
Posts: 26
Joined: Thu Jul 07, 2011 4:16 pm
Location: County Durham

Re: Forum styles bug

Postby Barry » Sun Jul 17, 2011 10:56 pm

Well done Davey! :clap: :clap: :text-bravo:
Image ImageImage
User avatar
Barry
TOP POSTER
TOP POSTER
 
Posts: 3896
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:06 pm
Location: Bedford area
Location: Bedford

Re: Forum styles bug

Postby Celtic Fins » Mon Jul 18, 2011 11:03 am

So does that mean it wasn't my end in the end then ? :laughing-lettersrofl:
Celtic Fins
JUVENILE
JUVENILE
 
Posts: 176
Joined: Sun Jul 12, 2009 7:50 pm

Re: Forum styles bug

Postby Barry » Mon Jul 18, 2011 11:42 am

It must have been, at least partly, or we would all have been having the problems you had! :handgestures-thumbup:
Image ImageImage
User avatar
Barry
TOP POSTER
TOP POSTER
 
Posts: 3896
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:06 pm
Location: Bedford area
Location: Bedford

Re: Forum styles bug

Postby Clare » Mon Jul 18, 2011 12:04 pm

Barry wrote:It must have been, at least partly, or we would all have been having the problems you had! :handgestures-thumbup:


:handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
We supply high quality, home bred Malawi Cichlids to the UK http://www.tonysafricancichlids.co.uk Next day courier £15 Sat courier £26
Image
User avatar
Clare
ADMIN
ADMIN
 
Posts: 9675
Joined: Sun Jan 30, 2011 1:56 pm
Location: Stockport


Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron



TONY'S AFRICAN CICHLIDS


RAK-AQUA


ZM SYSTEMS